Bon Repos in Somme Leuze – Ardennen – België – 40 personen

1.554,00

Vakantiehuis 40 personen Ardennen met binnenzwembad.

Op zoek naar een vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen voor 30 tot 40 personen? Als je een vakantiehuis voor een grote groep met binnenzwembad in de Ardennen zoekt, is dit een fantastische keuze. Dit 40 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in de Ardennen heeft 12 slaapkamers, 9 badkamers, een open haard en ligbad. Indien je een 30 tot 40 persoons groepsverblijf met overdekt zwembad in de Ardennen zoekt, is dit de nummer één. Ideaal voor een familieweekend Ardennen of vriendenweekend België.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: BE-4424 Categorieën: ,

Beschrijving

Vakantiehuis 40 personen Ardennen met binnenzwembad.

Als je een vakantiehuis voor een grote groep met binnenzwembad in de Ardennen zoekt, is dit een fantastische keuze. Dit 40 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in de Ardennen heeft 12 slaapkamers, 10 badkamers, een open haard en ligbad. Natuurlijk is er WIFI en is de accommodatie kindvriendelijk. Indien je een 34 tot 40 persoons groepsverblijf met overdekt zwembad in de Ardennen zoekt, is dit de nummer één. Ideaal voor een familieweekend Ardennen met een grote groep of vriendenweekend België.

Hier vind je al onze vakantiehuizen met binnenzwembad Ardennen.

Het binnenzwembad is maar liefst 10 x 4 meter.

De grote blikvanger van deze voormalige, gerenoveerde hoeve is natuurlijk het indoor privézwembad van maar liefst 10 x 4 m. ’s Zomers is het heerlijk om de grote deuren van hier naar de zeer grote tuin te openen en het nat van het zweet dat u in de zonnige tuin oploopt af te wisselen met het nat van het verkoelende water. ‘ s Winters is het zo mogelijk nog lekkerder: terwijl u met het hele gezelschap luncht in de als eetkamer ingerichte veranda, ziet u over de besneeuwde binnenplaats het warme bad al op u wachten. En ook verder heeft deze grote woning het nodige te bieden. De slaapkamerindeling maakt hem uiterst geschikt voor alle soorten van gezelschappen. Enkele slaapkamers hebben een privébadkamer, voor hen die wat meer privacy willen. Voor de jongeren is er een ruimte met onder andere, jawel, een sjoelbak. Oud-Hollandser kan het bijna niet.Somme Leuze ligt op de grens van de provincies Namen en Luxemburg, waardoor in relatief korte tijd veel moois valt te bereiken: Durbuy, La-Roche-en-Ardenne, Marche-en-Famenne. De streek wordt wel de Valleien van Geuren en Smaken genoemd vanwege de vele streekproducten. Naast wandelen en fietsen, kan hier aan raften en bergbeklimmen worden gedaan.

Als je een groot en luxe vakantiehuis Ardennen met binnenzwembad, open haard en ligbad zoekt, is dit de ideale accommodatie. Ideaal voor een familieweekend Ardennen met 30, 34, 38 of 40 personen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,