Carrehoeve A Gen Beuke – Limburg – Nederland – 24 personen

4.282,00

Villa 24 personen Zuid-Limburg met binnenzwembad en jacuzzi.

Het uitzicht op de Limburgse Heuvels is fantastisch. De wellness faciliteiten bovengemiddeld. Deze villa met overdekt zwembad voor 20 tot 24 personen Zuid-Limburg beschikt over 5 luxe slaapkamers en 5 badkamers. Het binnenzwembad is maar liefst 60 m2 en ook de jacuzzi is groot. Een mooie wellness villa voor 18, 20, 22, 24 personen in Zuid-Limburg. Ideaal voor families en vrienden groepen die met elkaar willen geniet

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: SPV001 Categorieën: , ,

Beschrijving

Villa 24 personen Zuid-Limburg met binnenzwembad en jacuzzi.

Het uitzicht op de Limburgse Heuvels is fantastisch. De wellness faciliteiten bovengemiddeld. Deze villa met overdekt zwembad voor 20 tot 24 personen Zuid-Limburg beschikt over 5 luxe slaapkamers en 5 badkamers. Het binnenzwembad is maar liefst 60 m2 en ook de jacuzzi is groot. Een mooie wellness villa voor 18, 20, 22, 24 personen in Zuid-Limburg. Ideaal voor families en vrienden groepen die met elkaar willen genieten.

Veel authentieke details.

In het uiterste puntje van Zuid-Limburg staat een carréhoeve waar zo’n 500 jaar lang geboerd werd. De luxe villa is in stijl gerestaureerd tot groepslocatie met authentieke materialen zoals houtconstructies, antieke eiken deuren en hardstenen tegelvloeren. Bij de restauratie zijn kosten noch moeite gespaard, airconditioning, vloerverwarming, een ondergrondse parkeergarage en een binnenzwembad met watervaljets en jacuzzi maken het af. De keuken is handgemaakt en van alle gemakken voorzien. De inrichting is klassiek en het huis heeft een zee aan ruimte. Het uitzicht over het Limburgse heuvellandschap is fantastisch!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Special Villa’s

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,