Boerderij Remonval in Waimes – Ardennen – België – 20 personen

1.488,00

Vakantiehuis Ardennen 20 personen met binnenzwembad en sauna.

Dit grote vakantiehuis met binnenzwembad in de Ardennen, Luik heeft alles in huis voor een fantastische vakantie of weekend weg.

Dit 16 tot 20 persoons vakantiehuis is een verbouwde boerderij met indoor zwembad, sauna, poolhouse, vaatwasser, wifi en veel meer. Met een fantastische ligging en 8 slaapkamers ideaal voor een familie- of vriendenweekend. Indien je een groot en luxe vakantiehuis met binnenzwembad in België, Ardennen zoekt, is dit een aanrader.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: BE-5054 Categorieën: ,

Beschrijving

Vakantiehuis Ardennen 20 personen met binnenzwembad.

Dit grote vakantiehuis met binnenzwembad in de Ardennen, Luik heeft alles in huis voor een fantastische vakantie of weekend weg.

Dit 16 tot 20 persoons vakantiehuis is een verbouwde boerderij met indoor zwembad, sauna, poolhouse, vaatwasser, wifi en veel meer. Met een fantastische ligging en 8 slaapkamers. Indien je een groot en luxe vakantiehuis met binnenzwembad in België, Ardennen zoekt, is dit een aanrader.

Veel aspecten in deze voormalige boerderij zijn gebleven zoals ze lang geleden waren, waardoor je van een uitermate authentieke accommodatie kunt spreken. We noemen hier het vele houten balkenwerk in de plafonds en in de muren of de oude houten trap die helemaal tot de 2e verdieping leidt. Maar geen nood, waar het nodig was is de woning behoorlijk gerenoveerd om aan de moderne eisen te kunnen voldoen. Twee voorbeelden: de bijna professioneel uitgeruste keuken en de nieuwe, open wenteltrap die vanuit de woonkamer omhoog slingert. Met de woonkamer hebben we direct een ander modern aspect genoemd, want die doet eerder aan een lounge denken. Voeg hier nog de bar bij die zich aan één zijde bevindt, en het is duidelijk dat hier menig aangenaam uurtje doorgebracht kan worden. En daarmee zijn we er nog niet, want als je de binnenplaats oversteekt bereik je het poolhouse met, de naam zegt het al, een indoorzwembad met sauna. Openslaande deuren leiden hier naar een mooi terras en tuin met uitzicht op het omringende land. Naast het poolhouse ligt nog een houten terras met vaste barbecue. Een perfect onderkomen voor vele soorten groepen, waarbij wel de rustige omgeving dient te worden gerespecteerd. Groepen jongeren wordt helaas niet toegelaten.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , ,

Faciliteiten

, , ,

Periode

, , , , , , , , , ,