Le Moulin de Baillonville – België – Ardennen – 17 personen

1.996,00

Le Moulin de Baillonville – België – Ardennen – 17 personen voor € 1996.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Meer informatie

Beschrijving

Deze uniek gerenoveerde watermolen is de ideale locatie voor een familiereünie (17 volwassenen en 3 à 5 kinderen) met binnenzwembad en sauna op 10 min rijden van Durbuy.
De watermolen van Baillonville combineert Ardeense authenticiteit met het comfort en de luxe van een moderne vakantiewoning.

Het centrale punt is de zeer ruime open keuken met eettafel en het aansluitende verwarmde binnenzwembad (6 *4m) met sauna en regendouches. Beiden geven toegang tot het terras en hebben een grandioos uitzicht op de natuurlijke tuin langs het beekje l’Eau d’Heure. Zoekt U meer authenticiteit dan is er een salon van de molenaar met open haard (vanaf september 2022), flatscreen tv en een tafel die gemaakt werd van de oude binnenrad van de molen. Er zijn tevens nog een aparte ruimte voor een biljard en een tafelvoetbal. Wifi is tevens gratis beschikbaar.

De 7 slaapkamers (2p) hebben elk een eigen badkamer voor optimaal comfort voor de volwassenen. De twee kinderslaapkamers, één met een stapelbed en een één persoons bed en de andere met 3 één persoons bedden en eventueel twee extra uitschuifbedden, delen een badkamer van de ouders. De ruime tuin van 5800m² is natuurlijk gehouden en loopt voor bijna 200m langs het beekje l’Eau d’Heure dat enkele kilometers verder in de Ourthe uitmondt.

Vrijgezellenfeesten en mannen/jongeren groepen zijn niet toegestaan.
Drank, eten en balspelen zijn niet toegestaan in het zwembad.
Binnen mag er niet worden gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan.
OPGELET ! Aankomst enkel mogelijk tussen 15.30 -16.30 uur voor inventaris en uitleg

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,