Villa Mosa in Bas-Oha – Ardennen – België – 40 personen

2.430,00

Wellness villa Ardennen met binnenzwembad voor 40 personen.
Deze luxe villa Ardennen met overdekt zwembad voor groepen tot 40 personen is een luxe groepsaccommodatie.

Het is een ideale villa Ardennen voor groepen tot 26 volwassenen (tot 40 personen met kinderen inbegrepen). Deze prachtige villa Ardennen is voorzien van alle moderne comfort.Naast de zitkamer, eetkamer, bar, en volledig uitgeruste keuken en buitenterras zijn er twaalf slaapkamers en zeven badkamers aanwezig. Op het terrein ligt een privé tennisbaan. Die is geopend van april tot eind oktober.

Beschikbaarheid en Prijzen

Meer informatie

Meer informatie

Artikelnummer: BE-3192 Categorieën: , ,

Beschrijving

Wellness villa Ardennen met binnenzwembad voor 40 personen.
Deze luxe villa Ardennen met overdekt zwembad voor groepen van 34, 36, 38, 40 personen is eigenlijk een luxe groepsaccommodatie.

Deze villa is een prachtig ruim, elegant, luxueus en smaakvol ingericht landhuis. Het is een ideale keuze als vakantiewoning voor groepen tot 26 volwassenen (tot 40 personen met kinderen inbegrepen). Deze prachtige villa Ardennen is voorzien van alle moderne comfort en straalt nog steeds de authenticiteit, luxe en sfeer uit van vroeger. Naast een stijlvolle zitkamer, eetkamer, bar, en volledig uitgeruste keuken en buitenterras zijn er twaalf slaapkamers en zeven badkamers aanwezig. Op het terrein van deze wellness vakantievilla Ardennen ligt een privé tennisbaan. Die is geopend van april tot eind oktober.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,